• 085 - 301 80 88
  • maarten@t-talks.nl
  • In je favoriete podcast app

20 MEI: 20:00 – 21:30 UUR

Het online hoorcollege met Maarten van Rossem wordt mede mogelijk gemaakt door:

ONLINE HOORCOLLEGE - DE INVLOED VAN DE SUPERMACHTEN

Op 20 mei presenteert Maarten van Rossem tussen 20:00 en 21:30 uur het online hoorcollege 'De Invloed van de Supermachten'. Je hoeft er de deur niet voor uit. Je volgt het college vanuit je eigen thuis-theater.

Het eerste deel van het webinar bestaat uit een hoorcollege. In het tweede gedeelte zal Maarten proberen zoveel mogelijk vragen van kijkers te beantwoorden. 

20:00 - 21:30 uur

20 mei van 20:00 - 21:30 uur

Aftellen naar het webinar op 20 mei om 20:00 uur

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

MAARTEN VAN ROSSEM

Maarten van Rossem is de bekendste historicus van Nederland. Hij is een graag geziene gast in talkshows. Misschien wel het bekendst is hij door zijn rol als enig jurylid in de TV-hit De Slimste Mens. In het webinar op 10 december is Maarten 90 minuten lang aan het woord. Zonder onderbrekingen. Een feest voor de echte Van Rossem-fan.

TOM JESSEN

Tom Jessen is Online Moderator van het Jaar. Hij presenteert online events voor grote bedrijven. Ook is hij initiatiefnemer van Maarten van Rossem - De Podcast. Die podcast is in korte tijd uitgegroeid tot één van de best beluisterde podcasts van Nederland. Op 10 december presenteert Tom het webinar. Hij zal de vragen die binnenkomen stellen aan Maarten.

KOM ALVAST IN DE STEMMING

MET DEZE 3 MUST-SEE-VIDEO’S

Reacties van kijkers

4.7/5
Maarten is zo geweldig! Ik hou van zijn nuchtere kijk op de dingen en op Amerika in het bijzonder. Geweldig webinar. Aanrader!
Daniël van der Molen
Kijker eerder webinar
Wat heerlijk om naar Maarten te zitten luisteren en kijken. Onder andere vanwege zijn geweldige humor!
Saskia Kroonsberg
Kijker eerder webinar
De verkiezing is niet alleen Trump vs. Biden. Het is ook Amerika versus de media. Maarten legt dat geweldig uit. Ik doe de volgende keer weer mee.
Simone Wilde
Kijker eerder webinar
Op zich beslist geen onsympathieke vent. Zijn politieke denkbeelden zijn de mijne niet. Mag niettemin graag naar hem luisteren. Webinar heeft me veel geleerd.
Walter Taljaard
Kijker eerder webinar

STAPPENPLAN

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?